Weboldal címe
Weboldal alcíme
Trükk Tanfolyam
#Forever  #Love  #

A trükktanulás a kutyusok számára amellett, hogy jó szórakozás, erős mentális és  fizikai munka, éppen ezért kiválóan beilleszthető a napi aktivitásaitok közé.

A tanfolyam semmilyen előzetes vizsgához nem kötött. Azonban csak jól szocializált, jól motivált és az alap engedelmes feladatokat ismerő (mint az ültetés, fektetés, helyben maradás) kutyával lehetséges a részvétel.

Pozitív megerősítésen alapuló tevékenység, így szorosabbra fűzi harmonikus kapcsolatotokat és olyan köteléket épít köztetek ami bizalmon alapul, így a hétköznapi együttéléseteket a teljes összhang fogja meghatározni.


Miért hasznos, ha trükköket tanítunk a kutyánknak?

A kutyatrükkök segítenek abban, hogy az ebnek még szerteágazóbb tudása legyen, és még több elismerésben részesüljön gazdája által. A trükkök emellett hasznosak is, hiszen elfoglaltságot jelentenek a kutyáknak és megakadályozzák, hogy a kutya egész álló nap unottan heverésszen.

A tanfolyam díja :

A 6 alkalmas Trükk tanfolyam csoportos ára: 45.000 Ft.

A regisztráció a befizetések sorrendjében biztosítottak! 

Részletfizetési lehetőség: 1. részlet jelentkezéskor: 22.500 ,- előre utalással ,   2. részlet a tanfolyam kezdéséig 22.500,-


A tanfolyamra való jelentkezéshez regisztráció szükséges! A regisztráció után kérem a tanfolyam árának első részletét (22.500Ft) a megadott bankszámlaszámra átutalni! Az átutalás beérkezése után kerül elfogadásra a jelentkezés az adott tanfolyamra. Felhívom a figyelmet, hogy a beérkezett összeg foglalónak minősül, ezért visszatérítésre nincs lehetőség! Akadályoztatás esetén a befizetett összeg a következő induló tanfolyamra átvihető!