Weboldal címe
Weboldal alcíme
KutyaPanzió Szárföld
#Forever  #Love  #

BÍZD KEDVENCED TAPASZTALT, HOZZÁÉRTŐ KEZEKRE!

 Panziónk Sopron és Győr között Szárföldön található.Csendes, nyugodt és biztonságos bekamerázott környezetben élnek velünk a kutyusok.

A panzió családi házunknál várja a kutyusokat az év minden napján, ünnepnapokon is.A kutyusok velünk élnek , szabadon mozoghatnak egész nap  , az éjszakát pedig a kutya szobában töltik.Mivel nem egy kennel tartásos panzió vagyunk így csak jól szocializált kutyákat tudunk fogadni. Amíg a gazdik nyaralnak, addig a kutyák is nyaralnak Nálunk:)


  HÁZIREND

 

Kedves Gazdik! Házirendünk betartása elengedhetetlen ahhoz, hogy minden négylábú vendégünk megkaphassa a kellő mennyiségű és minőségű figyelmet és nyugalmat. A panzió/napközi még ilyen kis létszámmal, családias környezetben működtetve is sok kutya számára extrém mentális és fizikális megterhelést jelent. Ezért különösen fontos, hogy a napi rutinjuk jól szervezett és kiszámítható legyen , illetve a sok mozgás és játék mellett eleget és nyugodtan tudjanak pihenni.A váratlan megjelenések és késések megborítják a napi rendünket. A kutyáknak felesleges stresszt és izgalmat, elvesztegetett játék időt, nekünk pedig értelmetlen várakozást, és sokszor szervezési, logisztikai bonyodalmat is okoz.

Kérlek, tiszteljétek meg egymást, a kutyáitokat, minket, a munkánkat és nemutolsósorban az otthonunkat az alábbiak betartásával!

 

1. Nyitva tartás: hétfő-vasárnap 8-10h és 17-18h előre megbeszélt időpontban!A változtatás jogát fenntartjuk!

2. A kutyák érkezése és távozása KIZÁRÓLAG előre egyeztetett időpontban lehetséges a nyitvatartási időn belül is! Az általunk adott/közösen megbeszélt időpont ugyanolyan, mint amit más szolgáltatás esetén is kapsz. Az, hogy mi az otthonunkban dolgozunk, nem jelenti azt, bármikor elérhetőek vagyunk!

3. A megbeszélt érkezési, távozási, időpontot tartsd be! Ha előreláthatóan 10 percnél többet késel a megbeszélthez képest, kérlek, jelezd minél

hamarabb!

4. A kutyát a kapuban veszem át , a gazdi nem jöhet be a kutyával együtt , mivel a viselkedése teljesen más a gazda mellett!

5. Váratlan vagy a megbeszélthez képest jelentősen korábbi/későbbi időpontban nem áll módunkban átvenni/hazaadni a kutyádat.

6. A panzió területére az engedélyünk és tudtunk nélkül belépni nemcsak TILOS, de veszélyes is! (A kaput mindig kulcsra zárjuk, DIREKT nem lehet csak úgy besétálni hozzánk!)

7.A panzióztatás alatt kozmetikára is van lehetőség a Batukán kutyakozmetikában.Kérlek a panzió időpontjával együtt jelentsd be a kutyádat , mert csak így tudja Norbi garantálni a kozmetikát.Bejelentkezés a Batukán kutyakozmetika oldalán lehetséges!

8.Tüzelő szukát nem fogadunk!Ha mégsem veszed figyelembe és a panzió alatt tüzel be ,dupla árat számolok fel!

 9. A kutyát tedd pórázra, mielőtt kiszáll a kocsiból!

10. Kisgyereket vagy kutyát a kerítés fölé emelni, (hogy belásson a kertbe) TILOS!

11. Kérlek, ne kiabálj be a kerítésen, hogy megérkeztél, hanem hívj fel. (A kapucsengő direkt ki van kapcsolva a kutyák nyugalma érdekében.)

 12. Az utcafronti kerítésen át/ benyúlni, kutyához beszélni, odahívni, simogatni vagy etetni TILOS! (Kérlek, a saját kutyádat se izgasd hangos köszöntéssel, extrém örömködéssel, csendben várd meg az autód mellett, amíg kiviszem hozzád)

 13. A fentiek különösen fontosak, hogyha úgy érkezel meg, hogy az összes kutyával kint vagyunk. Ilyenkor számos kutya izgatott lesz/házat őriz/megijed, ez rengeteg felesleges feszültséghez és esetleg konfliktushoz is vezethet a kutyák között! Tudjuk, hogy megérkeztél, kérlek, csendben várd meg, amíg kivisszük a kutyát.

14.Megfelelő oltással , kullancs , bolha elleni készítménnyel rendelkező ,egészséges kutyát tudunk fogadni!

15. Ha az alábbiakat nem tudod betartani a kutyát többet nem áll módunkban fogadni! Kérjük szépen a fentiek tudomásul vételét!Megértésedet köszönöm!


További infó és bejelentkezés : 0630/937-74-99-es telefonszámon