Weboldal címe
Weboldal alcíme
Nagyné Kovács Alexandra
családi kutyatréner
Példa alcím

Rólam

Goodhunting El Jimador
Goodhunting El Jimador "Sky"
La Bella Rosa of Collateral Damage
La Bella Rosa of Collateral Damage "Bella"
Coco Promising Future
Coco Promising Future "Chloe"
RoseGold Aiyana the Infinity Beauty
RoseGold Aiyana the Infinity Beauty "Nala"
Rico
Rico
SIA Cattleya Love
SIA Cattleya Love "Lola"
RoseGold Colorea Mi Mundo
RoseGold Colorea Mi Mundo " Niara "

Gyerekkorom óta a kutyák az életem részét képezik.Első kutyusomat szüleimtől kaptam 11 évesen.Gina egy Basset Hound kislány volt.Nem egész 1 éves korában már sikeres alapfokú vizsgát tettünk. Az évek alatt megismerhettem többfajta képzési módszert , de úgy éreztem valami hiányzik , ezért tovább kutakodtam , hogy tudnám a tudásomat fejleszteni.Ekkor rátaláltam Dömötör Júlia "Én a szuper Tréner" képzésére , ahol megtaláltam a hiányzó darabokat.Tanultam Farkas Etológiát , viselkedésproblémák kialakulását Sátori Ágnestől , Önkontroll feladatokat , Kutyaelsősegélyt , frizbi és agility alapokat.Az évek alatt megtanultam a helyes kutyakommunikációt , ami szerintem az egyik legfontosabb dolog.Kisfiamat , Kevint , pici kora óta a tudatos állattartásra nevelem.Imádja az állatokat , sokat járunk együtt túrázni kutyáinkkal.Sokat foglalkozik velük , szívesen tanítja őket , ami engem nagy büszkeséggel tölt el.Számomra nagyon fontos , hogy a gyerekek is megtanulják már piciként hogy közelíthetünk , érinthetünk meg egy kutyát.

Az életem Noahval változott meg.Ő volt az első Amerikai Staffordshire terrier kutyám.Ő hozta meg a fajta szerelmét számomra.Sokmindent köszönhetek neki , halála után valósítottam meg az álmomat , hogy abban dolgozzak , amit igazán szeretek csinálni , a trénerkedés , emellett belevágja a fajta tenyésztésébe.

Jelenleg 7 gyönyörű , okos kutyát tudhatok a családom tagjainak.Szeretném Őket is bemutatni Nektek:

Rico egy mentett Amstaff és Pitbull keverék ivartalan fiúcska.2 évesen hoztam el altatás elől.Hálás minden percért amit velem tölthet.Sajnos egészségileg már nem a régi , mivel a származásáról nem tudok semmi , így jöttek elő problémák is.Nagyon szeret Agilityzni , futni , viszont a gerince miatt pihentetnünk kell kedvenc sportjait.Ennek ellenére teljes életet él , dolgozik , mindig boldogan.

Sky egy magyar tenyésztésből származó kan.Több Ország Champion címét értük el az évek alatt.15 hónaposan Amstaff Speciál Klub Kiállításon , Amerikai fajtaspecialista bírónál 16 kutyából első helyezést ért el , amire mai napig nagyon büszke vagyok.Emellet számtalan címet , helyezést ért el Magyarországon , Szerbiában , Romániában , Oroszországban és Szlovákiában.Boldogan dolgozik velem mindig a ringben , hisz neki csak egy a lényeg , velem lehessen!

Bella , Szerbiai tenyészetből importált szuka.Nagyon szeret dolgozni , Ő a tipikus "anya majma" , minden apró rezdülésemet figyeli.Az egyik legjobban dolgozó kutyám.Fontos neki a közelségem , abszolút szentírásnak vesz mindent amit kérek tőle.Hiszem , hogy ő okkal jött az életembe , kicsit visszakaptam benne Noah tökéletességét és nagyon sokat tanulhatok tőle minden egyes nap.

Chloe Cseh tenyészetből importált szuka.Ő egy csupaszív kicsilány , aki mindenk kutyussal kijön.Egy tiszta lelkű , gyönyörűen kommunikáló angyal.Már 5 hónaposan megszerezte a magyar bébi Champion címet majd 7 hónaposan a kölyök Champion címet is befejeztük.Junior osztályban is megszerezte a Hungária Junior Champion címet.Jelenleg felnőtt osztályban mutatja meg szépségét.

Nala már a saját tenyésztésű szukám , tökéletes temperamentumú , idegrendszerű kicsilány.! 5 hónaposan elérte a Hungaria Minor Puppy Grand Winner címet , 6 hónaposan Hungaria Puppy Grand Winner címet , 9 hónaposan pedig megszerezte a Hungaria Junior Champion címet is.Klub kiállításon 12 hónaposan a Legszebb junior kutya , és Best in Show 1. helyezett lett.15 hónaposan Európa kiállítás osztáy győzelemmel tértünk haza , 17 hónaposan pedig megszerezte a Hungária Champion címet.Teljes fókuszban dolgozik minden helyzetben.

Lola , egy Miniatűr Bull Terrier kislány.Lengyelországból érkezett családunkba.Nincs ami ki tudná zökkenteni a munkából , bármilyen helyzetben maximálisan figyel és dolgozik.Kiállításon is szintén szép eredményeket ér el , jelenleg Hungaria Minur Puppy és Hungaria Puppy Grand Winner és Hungaria Junior Champion Szerb Champion címet képviseli.

Niara családunk legfiatalabb tagja.Szintén saját tenyésztésem , Nala lánya.3 hónaposan berobbant a kiállítási világba , ahol eddig minden kiállítást megnyert.Egy pörgős , de mégis tiszta fejű szuka , ami számomra a legfontosabb.

Számomra fontos , hogy a kutyáim teljesen szociálisak legyenek.

A RoseGold Amerikai Staffordshire Terrier Kennel tulajdonosa vagyok.A munkám a hobbim , az életem.Szívből élem minden percét.